Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Workshops sessie 2

De tweede sessie workshops vonden plaats van 15:30-16:30 uur

Bekijk een van de inspirerende workshops

Bestemming Merkspecifiek schadeherstel
Kiest u voor specialisatie of juist niet? Kiest u voor merkerkenningen van verschillende importeurs of voor het FOCWA alternatief universeel merkspecialisme? FOCWA neemt u mee in de verschillende afwegingen om tot een keuze te komen. Er is ook alle ruimte voor uw input en feedback zodat we deze kunnen gebruiken in de verdere ontwikkeling van het FOCWA alternatief universeel merkspecialisme.
Bestemming Hoe ga ik veilig om met accu’s?
Steeds meer elektrische voertuigen komen bij u de werkplaats in. Maar hoe kunt u nu veilig werken aan deze voertuigen? In deze workshop krijgt u hierop het antwoord.
In samenwerking met Van Peperzeel B.V.
Bestemming Hoe behaal ik meer omzet via marketing?
Voor uw omzet is het belangrijk om bijvoorbeeld nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om uw omzet te vergroten. Hoe u dat het beste aan kunt pakken? Deze workshop helpt u verder.
In samenwerking met VRHL Content en Creatie
Bestemming Werken met diagnose op afstand
Heeft u wel eens auto’s in de werkplaats met een complexe storing waar u veel tijd aan kwijt bent? Of bent u afhankelijk van partners waardoor de auto de werkplaats moet verlaten? Dankzij FOCWA kunt u met behulp van de GMTO-helpdesk hier verandering in brengen. U krijgt zowel technische support bij complexe storingen alsook de mogelijkheid om componenten in te leren, te programmeren en te coderen.
In samenwerking met GMTO
Bestemming Alternatieve financiering
Welke andere financieringsmogelijkheden zijn er naast een financiering bij de bank? Laat u zich in deze workshop inspireren door de mogelijkheden want een goed plan is altijd financierbaar!
In samenwerking met ActiveFinance
Bestemming Cao
Bent u al op de hoogte van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans? Wilt u weten wat de nieuwe cao voor gevolgen heeft voor u als ondernemer? Schrijf u dan in voor de workshop Cao.
Bestemming Employer branding
De autoschadeherstelsector kampt met grote tekorten aan geschikt personeel. Wat kunt u zelf doen om u als aantrekkelijke werkgever te profileren? In de workshop employer branding krijgt u alle tips en tricks.
In samenwerking met UWV
Bestemming Hoe zorg ik voor een veilige werkomgeving (arbocatalogus)?
Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Maar wat is nu eigenlijk een veilige werkomgeving en hoe creëert u die in uw organisatie? Tijdens deze interactieve workshop krijgt u hier antwoord op. Daarnaast besteden we aandacht aan de RIE (risico inventarisatie en evaluatie) en geven we antwoord op vragen als; is een RIE noodzakelijk voor uw organisatie en hoe stel je een RIE op?
In samenwerking met OOC