Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Workshops sessie 1

De eerste sessie workshops vonden plaats van 14:30-15:30 uur

Bekijk een van de inspirerende workshops

Bestemming Merkspecifiek schadeherstel
Kiest u voor specialisatie of juist niet? Kiest u voor merkerkenningen van verschillende importeurs of voor het FOCWA alternatief universeel merkspecialisme? FOCWA neemt u mee in de verschillende afwegingen om tot een keuze te komen. Er is ook alle ruimte voor uw input en feedback zodat we deze kunnen gebruiken in de verdere ontwikkeling van het FOCWA alternatief universeel merkspecialisme.
Bestemming Hoe ga ik veilig om met accu’s?
Steeds meer elektrische voertuigen komen bij u de werkplaats in. Maar hoe kunt u nu veilig werken aan deze voertuigen? In deze workshop krijgt u hierop het antwoord.
In samenwerking met Van Peperzeel B.V.
Bestemming In gesprek met FOCWA-voorzitter Peter Brussel
FOCWA-voorzitter Peter Brussel gaat graag met u in gesprek over de koers van de vereniging. Heeft u een mening over waar FOCWA zich (meer) mee moet bezig houden? Schrijft u zich dan vandaag nog in.
Bestemming Werken met diagnose op afstand
Heeft u wel eens auto’s in de werkplaats met een complexe storing waar u veel tijd aan kwijt bent? Of bent u afhankelijk van partners waardoor de auto de werkplaats moet verlaten? Dankzij FOCWA kunt u met behulp van de GMTO-helpdesk hier verandering in brengen. U krijgt zowel technische support bij complexe storingen alsook de mogelijkheid om componenten in te leren, te programmeren en te coderen.
In samenwerking met GMTO
Bestemming Wat leveren de verplichte energiebesparende maatregelen mij op?
Als u verplicht bent om energiebesparende maatregelen te nemen kan dat veel tijd, moeite en geld kosten. FOCWA heeft daarom - samen met MKB Nederland - een hulpmiddel ontwikkeld zodat u zo eenvoudig mogelijk en financieel gunstig aan de wet voldoet. In deze workshop wordt u wegwijs gemaakt in deze tool.
In samenwerking met IVBB
Bestemming Cao
Bent u al op de hoogte van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans? Wilt u weten wat de nieuwe cao voor gevolgen heeft voor u als ondernemer? Schrijf u dan in voor de workshop Cao.
Bestemming Belang van technische info
Voorkomen is beter dan genezen. Het vooraf aanvragen van technische info én het vooraf uitlezen van het voertuig levert u al voordeel op. Hoe dan? Kom er alles over te weten in de workshop ‘het belang van technische info’.
Bestemming Het geheim van een goede gastles
Vindt u het ook belangrijk om uw vakmanschap als schadehersteller te laten zien aan uw toekomstige medewerkers? U krijgt in deze workshop hét geheim te horen voor het geven van een goede gastles.
In samenwerking met Platform Talent voor Technologie