Wilt u naar het FOCWA congres 2018?

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven

Sprekers

Marijke Roskam Marijke Roskam

Marijke Roskam zorgt voor scherpte, energie en humor op congressen en events. Coacht professionals die een heldere boodschap willen neerzetten. Leidt sessies, schrijft en interviewt. Bekend van BNR.
Marijke Roskam is dagvoorzitter op het FOCWA congres.
Bestemming Matthew Wright

Matthew Wright is bij Thatcham Research verantwoordelijk voor zowel productontwikkeling als het ontwikkelen van groeikansen voor onder andere belangrijke spelers binnen de automotive. De presentatie van Matthew Wright wordt vertaald voor deelnemers.
Bestemming Herman Konings

Herman Konings is consumentenpsycholoog en trendanalist. Volgens hem betreden we het ‘Tijdperk van de intuïtieve Technologie’: vooruitdenkend, anticiperende en zelfcorrigerende technologie, waarvoor je nauwelijks nog een handleiding nodig hebt. Welke rol speelt de mens daarin en welke vaardigheden zijn dan noodzakelijk?
Bestemming Erben Wennemars

Erben Wennemars is enthousiast, gedreven en ambitieus. Tijdens zijn presentatie spreekt hij over intrinsieke motivatie waarbij hij een link maakt naar zijn schaatscarrière en huidige loopbaan. Hij vertelt over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.