Wilt u naar het FOCWA congres 2019?

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven

Sprekers

Peter Brussel – voorzitter FOCWA Peter Brussel – voorzitter FOCWAPeter Brussel is sinds november 2016 voorzitter van FOCWA en is door de Ledenraad herbenoemd voor een tweede termijn. Samen met Femke Teeling doet hij een Ronde door Nederland om met zoveel mogelijk FOCWA-leden in gesprek te gaan over wat er bij hen leeft als ondernemer en welke rol zij willen dat FOCWA hierin speelt.
Femke Teeling - directeur FOCWA Femke Teeling – directeur FOCWAFemke Teeling is sinds maart 2016 directeur van FOCWA. Zij neemt u mee in de feedback van leden vanuit de Ronde van Nederland en presenteert FOCWA’s visie op de toekomst van schadeherstel.
Johan van Peperzeel – directeur Van Peperzeel Johan van Peperzeel – directeur Van PeperzeelVan Peperzeel is marktleider op het gebied van inzameling, sortering, taxatie en afvoer van batterijen en accu’s. Welke risico’s en gevaren zijn er bij schadeherstel aan elektrische voertuigen?
Zeger Baelde – directeur Bedrijfsvoering RDW Zeger Baelde – directeur Bedrijfsvoering RDWBij de RDW is Zeger Baelde verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en de implementatie van grote projecten. Tijdens zijn presentatie staat hij stil bij de recente ontwikkelingen binnen de RDW en de rol en samenwerking tussen de RDW en schadeherstelbedrijven.
Jacco Vonhof - voorzitter MKB Nederland & ondernemer (foto Guus Schonewille) Jacco Vonhof – voorzitter MKB Nederland & ondernemerJacco Vonhof is sinds september 2018 voorzitter van MKB-Nederland. Een ondernemer in hart en nieren, gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer.